stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir scoate DOSARELE brailenilor care l-au CRITICAT pe Facebook: „Au falimentat propriile afaceri, au datorii neplatite, au tepuit banci si parteneri de afaceri. Am gasit si despre Caprariu”

Primarul Marian Dragomir a lansat un atac extrem de dur la adresa unora dintre persoanele care l-au criticat, ironizand pe retelele de socializare faptul ca Braila a primit la Gala Asociatiei Municipiilor din Romania titlul onorific de capitala a antreprenoriatului romanesc.

Edilul l-a nominalizat pe afaceristul Cristian Lucilius Niculae, dar a lasat sa se inteleaga ca detine informatii compromitatoare si despre consilierul local municipal Lucian Caprariu (Braila Noua), unul dintre adversarii sai politici.

„Constatam ca sunt foarte multi cei care s-au bucurat (n.r. de primirea titlului), dar, ca peste tot, trebuie sa mai existe si cateva persoane care au criticat acest lucru. Nu vreau sa ma refer neaparat la Lucian Caprariu, dar am constatat ca unii dintre cei care critica sunt tocmai cei care au falimentat propriile afaceri, care au avut datorii si au ramas neplatite catre Directia Finantelor, catre creditori, inclusiv care au deschis proceduri de insolventa si faliment, tepuind banci si parteneri de afaceri. Cel mai elocvent in acest subiect este un alt personaj, care dupa ce si-a falimentat propria firma si a sotiei, vine si ne da noua lectii de antreprenoriat. Ma refer la Lucilius Cristian Niculae, cel care a lasat foarte multi parteneri de afaceri cu sume neachitate, cel care… (…) Pe langa sumele neachitate catre Directia Finantelor, pe langa furnizorii neachitati, pe langa creditele luate de la banca – care nu stiu daca au fost platite sau nu… Ma scuzati, dar oamenii acestia nu ne pot vorbi noua despre antreprenoriat”, a declarat primarul in cadrul unei conferinte de presa.

Intrebat cum a intrat in posesia informatiile prezentate, Marian Dragomir a precizat ca a cautat „pe Google”.

„Am gasit si despre Lucian Caprariu, dar nu vreau sa comentez…”, a concluzionat edilul.

In timp ce primarul Dragomir afirma ca titlul onorific de „capitala a antreprenoriatului romanesc” va conta, pe parcursul anului 2019, in atragerea de noi investitori, Caprariu a vorbit despre ridicolul situatiei, tinand cont atat de realitatea din Braila, cat si de faptul ca Asociatia Municipiilor din Romania are in frunte un primar PSD, respectiv pe Robert Negoita (n.r. Sectorul 3).

Comentarii