stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir: „O sa prezentam alte filmulete cu brailenii care arunca gunoiul pe domeniul public. O sa-i facem vedete pe cei care isi bat joc de un oras”

Primarul Marian Dragomir nu renunta la abordarea inedita pe care a ales-o in „lupta” cu cei care arunca gunoiul pe domeniul public, precizand, in cadrul emisiunii „Fata-n fata”, la Realitatea TV Galati-Braila, ca va publica, saptamana urmatoare, noi materiale video realizate in timpul actiunilor desfasurate de Politia Locala. Edilul spune ca ii va face „vedete” pe cei prinsi in flagrant, in speranta ca jena pe care o vor simti le va schimba comportamentul.

„Unii sper sa se civilizeze, altii raman la fel. Cert este ca pregatim un nou lot de persoane care arunca gunoi pe domeniul public, pe care o sa-i facem vedete. Au venit cei de la Politia Locala cu foarte multe filmari si am selectat impreuna o parte dintre ele, poate cele mai elocvente, si, saptamana viitoare, vom face public un nou filmulet in care ii vom prezenta pe cei care isi bat joc de munca noastra, care isi bat joc de un oras pe care noi vrem sa-l facem civilizat. Pentru unii e jenant sa rada prietenii de ei cand ii vad public cum arunca gunoi din masini, oameni care altfel au o postura critica la adresa autoritatilor, dar sunt prinsi, uneori, chiar ei, aruncand gunoi pe domeniul public. Ne batem joc de banii publici. Sper sa obtinem rezultate”, a declarat Dragomir.

Srategia primarului Marian Dragomir a fost anuntata la sfarsitul anului trecut, pana acum fiind facute publice doua astfel de filmulete.

Comentarii