stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir: „M-AȘ OPUNE din nou RESTRICȚIILOR COVID absurde, chiar dacă ministrul Sănătății e de la PSD. La fel aș face! Sume exorbitante au fost aruncate pe vaccinuri care zac prin rezervele ministerului”

Primarul Marian Dragomir (PSD) consideră, în contextul începerii noului an școlar, faptul că elevii și profesorii nu mai trebuie să fie vizați de măsuri anti-COVID.

Totodată, edilul a afirmat, în cadrul unei conferințe de presă, că restricțiile absurde din anii trecuți „au crescut profitul în buzunarele unora”, făcând referire la „miniștrii PNL”.

„Nici nu vreau să mai mă gândesc la pandemie sau la acele reguli absolut stupide prin care ne-au ținut în case, prin care s-a făcut școală online. Trebuie să ne gândim la un viitor frumos, în care copiii merg la școală, interacționează, își fac prieteni, învață lucruri noi și se distrează, fără mască, dezinfectanți sau sume exorbitante aruncate pe vaccinuri care zac prin rezervele ministerului, dar noi trebuie să le plătim. Eu nu cred că domnul Rafila (n.r. ministrul Sănătății, PSD) va lua astfel de măsuri privind purtarea măștii în sala de clasă sau alte lucruri pe care miniștrii PNL de abia așteptau să le introducă pentru a mai crește profitul în buzunarele unora”, a declarat Dragomir.

Totodată, ținând cont de faptul că a fost unul dintre cei mai aprigi critici ai măsurilor luate de Guvernul PNL-USR în perioada pandemiei, primarul a fost întrebat dacă ar fi la fel de vocal și în eventualitatea în care Alexandru Rafila, colegul sau de partid și ministrul Sănătății, ar gira introducerea unor restricții similare.

„La fel așa face! Dacă ar face-o un ministru al Sănătății, indiferent de la ce partid ar fi, chiar și PSD, mă voi opune la fel – cât timp sunt absurde. Data trecută, unele măsuri s-au dovedit a fi absurde! Nu contează de la ce partid este ministrul, ci deciziile pe care le ia. Dacă un ministru ar reintroduce restricții, nimeni nu va mai crede în ele, 90% nu le vor respecta, iar eu mă voi numără printre ei”, a concluzionat sursa citată.

Comentarii