stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir, la un an de la alegeri: „Am si multe multumiri, dar si dezamagiri. Le multumesc celor care m-au votat pentru increderea acordata. Ii asigur ca voi continua in acelasi ritm”

La aproape un an de la alegerile locale din 2016, cand a castigat fotoliul de primar al Brailei, social-democratul Marian Dragomir spune ca are si multumiri, dar si dezamagiri legate de activitatea administrativa, aratand ca unele dintre proiectele din campania electorala sunt „in avans”, unele „in desfasurare” si altele „in intarziere”.

Totodata, edilul le-a multumit, in cadrul unei conferinte de presa, celor care l-au votat, recomandandu-le brailenilor care nu au facut-o sa analizeze ce a promis si ce a facut pana acum.

„La unele dintre proiectele promise in campanie suntem in avans, la altele suntem in procedura de desfasurare si cateva dintre ele, recunosc, sunt in intarziere. (…) Pe anumite zone sunt multumit, pentru ca am putut sa avem unele realizari palpabile si vizibile, in alte privinte inrteleg dorinta cetatenilor de a finaliza proiectele aflate in derulare, cum e asfaltarea tuturor cartierelor.  Am si multe multumiri, dar si dezamagiri legate de termene birocratice foarte lungi privind licitatiile si de proceduri care permit unor societati sa conteste fara sa participe la licitatie. (…) Celor care m-au votat vreau sa le multumesc pentru increderea pe care mi-au acordat-o si sa ii asigur de faptul ca voi continua in acelasi ritm implementarea proiectelor asumate, iar celorlalti, care nu m-au votat, le-as recomanda sa analizeze ce am promis, ce am facut si sa traga concluziile pentru viitor”, a declarat Dragomir.

Comentarii