stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir: „L-am intrebat pe arhitectul-sef daca exista strazi care, in acte, figureaza ca fiind asfaltate, dar, in realitate, nu sunt asfaltate. Nu mi-a dat un raspuns foarte direct”

Primarul Marian Dragomir a anuntat ca va face publica lista strazilor asfaltate din municipiu, la mai bine de 3 luni de la preluarea mandatului. Fostul edil al Brailei, Aurel Simionescu, in prezent consilierul personal al lui Dragomir, a sustinut de nenumarate ori ca nu exista situatii in care strazi neasfaltate sa fie trecute ca fiind asfaltate in documentele Primariei, dupa cum sustin numerosi cetateni, mai ales in comentarii pe retelele de socializare.

„Am primit lista de la domnul arhitect, o am in laptop si am inceput sa o verific si eu personal. Cred ca saptamana viitoare (n.r. saptamana aceasta) o prezentam tuturor. Sunt foarte multe strazi care figureaza ca neasfaltate si sunt neasfaltate. Cetatenii vor putea sa vada, o sa facem publica harta municipiului cu situatia strazilor. Incerc sa prezentam o lista care sa nu nasca niciun fel de discutii. Daca va exista o astfel de situatie, ne-o asumam cu responsabilitate, chiar daca trecerea in scripte a fost facuta acum 10 ani in urma. Intr-un astfel de caz, vom face cercetari pentru a vedea care este motivul. Eu am niste documente primite de la arhitectul-sef. Vom vedea daca exista. Nu pot sa spun ca nu exista, a spus primarul.

Dragomir a mai mentionat ca atunci cand l-a intrebat pe arhitectul-sef al municipiului despre posibilitatea ca unele strazi neasfaltate sa fie asfaltate in acte nu a primit un raspuns „foarte direct”.

Sursa foto: Adevarul

Comentarii