stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir, discurs foarte dur: ”Incepem marea ecologizare, sa ridicam toate haldele aruncate de nesimtitii din Braila. Maidanezii sunt ai nostri, nu i-au adus altii. Le-am dat drumul pe strazi si acum nu ni-i dorim”

Primarul Marian Dragomir a participat la evenimentul de lansare a candidatilor Organizatiei Judetene PSD pentru alegerile parlamentare, rostind in fata activului de partid un discurs in care a folosit sintagme ca ”nesimtiti” sau ”sa ne injure lumea”. Este, fara vreo indoiala, cea mai dura iesire publica a lui Dragomir, de la preluarea mandatului.

Edilul a prezentat unele dintre proiectele pe care a reusit sa le implementeze de cand a fost ales primar, insa a tinut sa exemplifice si probleme ale orasului, pe care sustine ca nu le-a putut rezolva din cauza legislatiei defectuoase, cum ar fi starea deplorabila a drumurilor.

”In 4 luni si jumatate, la Primarie, am inceput transformarea primelor proiecte prezentate in lucruri concrete. Sa vorbim despre transport. Anul acesta am cumparat 12 autobuze noi, dar dumneavoastra vreti sa auziti ca anul viitor vom cumpara 20 de autobuze noi, ca anul viitor vom avea statii noi si automate de bilete moderne. Anul acesta, am schimbat asfaltul si tarabele la Piata Mare si putem spune ca avem o piata de pasari mult mai moderna. Putem sa spunem ca am inceput proiectul pentru acoperisul Pietei Microhala, dar anul viitor trebuie sa vorbim despre acele piete pe care ni le dorim cu totii in oras, cu inchidere, cu sistem de climatizare, cu tarabe noi si producatori. Am inceput curatenia cu Seroplant, am terminat printre blocuri in Viziru si Buzaului. Ne mutam de saptamana viitoare in Vidin, ca incepem marea ecologizare, sa ridicam toate haldele aruncate de nesimtitii din Braila, care isi arunca gunoiul peste tot si pe care o sa ii promovam, ca sa-i vada fiecare dintre noi. Este primul pas. Sa vorbim despre caini? Vorbim, dar sunt ai nostri, nu i-au adus altii. Noi le-am dat drumul pe strazi si noi i-am hranit la parterul blocului si acum nu ni-i dorim. Trebuie sa ne asumam daca construim al treilea adapost sau nu. Unii spun ca primarul se joaca cu teatrul, cu festivaluri, cu zone de divertisment, dar eu va spun ca primarul trebuie sa aiba grija si de activitatea economica-administrativa a orasului, dar si de cea de divertisment. Sa va vorbesc despre drumuri? Nu pot, pentru ca avem o lege proasta si pentru ca trebuie sa ne pierdem vremea, sa ne injure lumea si pe mine si pe consilieri, pentru ca unii au dreptul sa faca 10.000 de contestatii, a spus primarul.

Comentarii