stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir, despre replicile „acide” la comentariile unor braileni: „Si primarul este om. Nu ma caracterizeaza acele lucruri, nu e stilul meu”

Criticat de unii internauti pentru raspunsurile taioase sau ironice la unele dintre intrebarile care ii sunt adresate pe retelele de socializare, primarul Marian Dragomir afirma ca nu il caracterizeaza „acele lucruri”, dar ca „si primarul este om”.

„Trebuie sa intelegeti ca si primarul este om. Din cand in cand, in contextul unor probleme mai acute in plan personal, am avut niste momente in care am fost mai ironic un pic. Nu ma caracterizeaza acele lucruri. Stiti cum e… la un moment dat fiecare om se exprima intr-un anumit mod si sa zicem ca au fost cateva astfel de momente. Nu este stilul meu acela, dar uneori… Si dumneavoastra mai sunteti ironici la conferinta de presa si nu ne suparam. Nu am de ce sa regret”, a spus Dragomir.

Totodata, edilul a mai precizat ca are momente cand glumele ii ies „mai mult sau mai putin”.

Primarul Dragomir, dupa ce o braileanca i-a reprosat ca „nu a aruncat o mana de sare si pe trotuare”: „Ce texte aveti. Ne spuneti unde locuiti poate luam si cateva lectii de la dvs.”

Comentarii