stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir, atac la Politia Rutiera: „Mi se pare ca nu da doi bani pe ce se intampla pe strazile Brailei, pe intrecerile care au loc noaptea. Ar trebui sa existe o prezenta mai numeroasa”

Primarul Marian Dragomir s-a aratat nemultumit de modul in care Politia Rutiera gestioneaza problema soferilor care, la ore tarzii, tureaza motoarele si conduc cu viteza excesiva pe strazile Brailei.

„Politia Locala nu are dreptul sa opreasca masini aflate in trafic, nu are competenta sa masoare viteza unui autoturism aflat in deplasare. Singurii care pot lua masuri si pot verifica sunt cei de la Politia Rutiera, care apartin de Politia Nationala. Politia Nationala nu este subordonata Primariei. Este o problema reala! Mi se pare ca Politia nu da doi bani pe ce se intampla. Mie imi place comunitatea motociclistilor, cunosc motociclisti. Unii dintre motociclisti sunt super baieti, ca sa spun intr-un limbaj adecvat lor, dar, din teribilism, auzim de foarte multe ori cum se tureaza motoarele. Locuiesc pe Buzaului, la al treilea bloc de la soseaua principala, si aud, la trei noaptea, cum se tureaza motoarele. Sunt si soferi care fac intreceri pe strazi, nu doar motociclisti”, a spus Dragomir.

Edilul considera ca mai multe echipaje de Politie prezente la datore, „in special dupa 1 noaptea, ar stopa astfel de acte de teribilism”.

Comentarii