stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir anunta ca se va putea asfalta pana la mijlocul lunii decembrie | Ce strazi VOR FI PRIMELE pe lista

La doar cateva zile dupa ce a semnat contractul pentru efectuarea reparatiilor stradale din municipiu, primarul Marian Dragomir a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca utilajele vor sta pe strazi pana la mijlocul lunii decembrie, tinand cont de previziunile meteo.

„Vom lucra acolo unde avem gropi, pe toate strazile, inclusiv la pietruirea unor strazi din cartiere, acolo unde nu vom intra imediat cu asfaltarile. Noi am urmarit previziunile meteo, eram curiosi. Nu putem noi sa le schimbam, dar ninsori vom avea dupa 20 decembrie, din ce am observat pana in prezent, si vom avea temperaturi pozitive pana in jurul datei de 15 decembrie. Deci vom avea mai mult de o luna, aproape o luna si jumatate in care vom putea sa asfaltam in oras”, a spus Dragomir.

Edilul a cerut firmei care a castigat licitatia, „Micatis Prod” SRL, detinuta de afaceristul brailean Aurel Gropeneanu, sa lucreze cu trei formatii de lucru, aratand ca isi doreste ca firma sa asfalteze aproximativ jumatate din lucrarile prevazute in contract pana atunci cand vremea va deveni nefavorabila.

„In noul contract vom intra pentru a mai plomba gaurile care au mai aparut pe Soseaua de Centura si apoi vom intra pe strazile de legatura. Vom intra, ca de exemplu, pe strazile Cezar Petrescu, Hipodrom, Radu-Negru, Grigore Alexandrescu, Carpati, in primul rand pe strazile care preiau traficul din strazile laterale si il duc catre cele principale, apoi vom intra in cartiere cu utilajele, pe strazile dintre blocuri”, a mai mentionat primarul.

Comentarii