stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir ANUNTA ca Braila e nr. 1 pe tara la ANTREPRENORIAT | Cu ce trofee se mandreste edilul: capitala antreprenoriatului romanesc si premiul de excelenta in sustinerea antreprenoriatului

Municipiul Braila a fost premiat, luni, la cea de-a doua editie a Galei Asociatiei Municipiilor din Romania, eveniment desfasurat sub Inaltul Patronaj al presedintelui Klaus Iohannis. Anuntul a fost facut de primarul Marian Dragomir pe o retea de socializare.

Edilul a plecat de la gala cu doua premii, ambele legate de antreprenoriat, respectiv Premiul de Excelenta in sustinerea antreprenoriatului si Braila – capiatala a antreprenoriatului romanesc.

„Aceste trofee dovedesc ca Primaria Braila este un partener corect pentru toti cei doresc sa isi dezvolte afacerea, investesc in Braila, modernizeaza spatii comerciale, construiesc, genereaza noi locuri de munca si vor sustine o competitie reala pe piata fortei de munca pentru a avea cei mai buni angajati”, a precizat Dragomir.

Totodata, primarul le-a multumit „tuturor societatilor locale, nationale, multinationale si colegilor de la Primaria Braila”.

„Prin activitatea lor ne-au ajutat sa castigam aceste trofee”, a mai adaugat sursa citata.

Asociatia Municipiilor din Romania, care include toate cele 103 municipii, precum si cele 6 sectoare ale Bucurestiului, il are ca presedinte pe Robert Negoita (PSD), primarul sectorului 3 al capitalei.

Comentarii