stiri Braila – debraila.ro

UPDATE Hahui a cedat. Adjunctul de la Politia Locala si-a dat demisia

UPDATE 21:00 Directorul adjunct al Politiei Locale, Dumitru Hahui, si-a depus demisia.

Primarul Marian Dragomir si-a nuantat declaratiile cu privire la scandalul de la Politia Locala, declarand ca nu politistul care i-a spalat masina sefului trebuie sa fie scos vinovat de catre Comisia de Disciplina a Primariei, ci seful sau, in speta Dumitru Hahui, directorul adjunct al institutiei.

Edilul a lasat de inteles ca aparitia celei de a doua poze, in care apar doi politisti spaland bolidul lui Hahui, l-a facut sa prinda mai mult curaj si sa faca declaratii cu adevarat transante.

„Vreau sa va mai spun un lucru extrem de dur privind acest caz. Cei care au functii de conducere trebuie sa-si asume lucrurile pe care le decid sau dispozitiile pe care le dau. In aceasta situatie cred ca este de demnitatea fiecaruia sa isi asume, pentru ca am constatat ca este un lucru repetitiv. Comisia de Disciplina a Primariei nu trebuie sa faca sa raspunda acarul Paun, cel mai mic, ci trebuie sa raspunda cel care are atributiile principale. Nu trebuie sa cada vina pe cel mic, pe agentul care poate uneori de frica, de rusine, din dorinta de a fi cat mai loial sefului, sa raspunda. Nu consider ca trebuie sa raspunda acarul Paun, a spus Dragomir.

Reamintim faptul ca primarul i-a cerut demisia adjunctului Hahui, imediat dupa declansarea scandalului, insa seful de la Politia Locala i-a transmis ca nu considera necesar un astfel de gest.

Comentarii