stiri Braila – debraila.ro

Primarul, despre strategia „Omor la PSD!” a PNL: „Eu agreez o strategie bazata pe proiecte, nu pe omor la unii sau altii! Nu comentez circul de la PNL: dupa ce si-au spalat rufele in public, si-au negociat posturile”

Primarul Marian Dragomir a comentat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, strategia „Omor la PSD!” a PNL, despre care liberalii braileni au vorbit, la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul alegerilor pentru noua conducere a Organizatiei Municipale.

„Eu agreez o strategie creata si bazata pe proiecte, nu pe omor la unii sau altii. Nu are de ce sa ne sperie! Stiti ca si in mandatul trecut au mers pe aceeasi strategie, doar ca nu i-au zis „Omor la PSD”, ci au numit-o cu totul si cu totul altfel – demiterea primarului, campanii de genul acesta. Nu agreez campanii de tipul „omor la cineva”, ci doar pe cele constructive, bazate pe idei si proiecte. (…) Va mai aduceti aminte toate acele campanii de denigrare a mea, inclusiv in perioada de inceput a Covid-ului si mesajele false lansate de PNL”, a declarat Dragomir.

Totodata, edilul a facut referire si la rezultatul alegerilor din filiala PNL, ironizand razboiul dintre tabere pro-Boboc si pro-Popa.

„Nu comentez luptele interne de la PNL, circul si scandalul, care s-au finalizat printr-un mare blat. Imi era indiferent daca castiga alegerile interne Canciu sau Capatana. Cand zic blat ma refer la faptul ca s-au inteles la alegerile interne si au negociat posturile, dupa ce si-au spalat rufele in public si s-au atacat unii pe altii”, a concluzionat sursa citata.

„Omor la PSD!” – strategia pe care Canciu a promis-o liberalilor in lupta cu administratia braileana: „Dumnezeu ne-a facut pe toti liberali!”

Comentarii