stiri Braila – debraila.ro

Primarul, despre faptul ca Boboc vrea sa se intalneasca cu cei carora le-ar datora bani: „Oferim scena de la Faleza!” | „Pe numele lui Boboc veneau popriri de la banci… credite neplatite”

Primarul Marian Dragomir a ironizat, in cadrul unei conferinte de presa, initiativa lui Catalin Boboc, candidatul PNL pentru fotoliul de presedinte al Consiliului Judetean, de a se intalni public cu persoanele care sustin ca l-au imprumutut cu sume de bani, fara ca acesta sa le mai restituie. „Le oferim scena de la Faleza. Stadionul e neincapator!”, a spus edilul. 

Mai mult decat atat, Dragomir a mentionat faptul ca Directia Finantelor Publice Locale a primit numeroase cereri de poprire pe numele lui Boboc, in special din cauza unor credite bancare neachitate.

„Le oferim scena de la Faleza pentru intalnire. Stadionul e neincapator! La scena, persoanele vin pe rand. In niciun caz nu sunt si eu pe lista celor care au de recuperat bani de la Catalin Boboc. In acesti 4 ani, am primit la Primarie mai multe solicitari de poprire pe veniturile domnului Boboc de la executori judecatoresti. N-avea venituri, tocmai de aia trimiteau peste tot… oamenii erau disperati sa-si recupereze banii. Am dat viza pentru a se urmari procedura. Si de la banci veneau foarte multe… credite neplatite. Avem documente! Eu am o singura temere – pe cuvantul meu ca ii dau scena de pe Faleza, dar sa nu dispara! La scena ma refeream, nu la el”, a declarat primarul.

Boboc (PNL), despre faptul ca e numit „tepar”: „Nu am datorii catre nimeni!” | Candidatul vrea o intalnire cu cei pe care i-ar fi „tepuit”, la care sa participe si presa

Comentarii