stiri Braila – debraila.ro

Primarul, despre atleti: „Alearga si pe Stadionul de Atletism. Damburile ajuta la partea fizica”

Primarul Aurel Simionescu a comentat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, situatia singurului stadion de atletism al Brailei, care se afla in paragina, aratand ca Primaria nu poate investi bani pentru ca obiectivul se afla in administrarea Ministerului Sportului. „Dumneavoastra puteti sa bagati bani in ceva ce nu e al dumneavoastra?”, i-a intrebat edilul pe jurnalisti.

„Sunt niste minusuri care n-ar trebui sa existe. De 6-7 ani discutam despre stadion. Pana acum era facut de 3-4 ori”, a declarat primarul.

Intrebat unde se antreneaza atletii, care de altfel au obtinut in ultimul timp rezultate remarcabile, Simionescu a precizat ca „si pe Stadionul de Atletism”: „Acolo pentru partea fizica de regula. Se pare ca damburile si asta iti creeaza o chestie… Nu, vorbesc serios, una este sa alergi pe teren plat, una e pe celalalt. Se antreneaza si pe pista Stadionului Municipal”.

Lipsa unui loc de antrenament modern, sau cel putin decent, este compensata, a mai adaugat primarul, „de o pasiune si o munca deosebita a antrenorilor si copiilor”.

In ultimii ani, Primaria a incercat de mai multe ori sa preia in administrare stadionul, pentru a-l reabilita, insa Ministerul Sportului nu a dat niciun raspuns.

Comentarii