stiri Braila – debraila.ro

Primarul, criticat pentru lucrarile FARA SFARSIT la podul de la Vulpea, desi podul nu se afla in municipiu | Dragomir: „Stiu ca primarul este de vina pentru orice, dar lucrarile n-au legatura cu Primaria”

Primarul Marian Dragomir a raspuns, pe o retea de socializare, unor internauti care il criticau in termeni duri pentru aglomeratia generata de lucrarile la podul de la Vulpea, care, cu mai multe pauze, se desfasoara inca din vara anului trecut. „Cand e rea-vointa oricat ai explica, oricat ai face, tot e ceva de criticat…”, a precizat sursa citata.

Dragomir a explicat ca podul de pe Soseaua de Centura nu se afla pe teritoriul municipiului, iar reabilitarea podului tine exclusiv de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

„Podul de la Vulpea nu este in Municipiul Braila! Stiu ca primarul este de vina pentru orice si indiferent de lucrurile bune facute, mereu se vor gasi nemultumiti, dar lucrarile de la Podul de la Vulpea nu au legatură cu Primaria Braila. (…) lucrarea nu ne apartine. Deci, macar acum sper sa se inteleaga acest aspect privind limita de teritorialitate”, a mai mentionat edilul.

Totodata, primarul Dragomir sustine, ironizand faptul ca este criticat si pentru lucruri care nu se afla in „curtea” Primariei, ca nu trebuie sa se ajunga la „situatii in care primarul este vinovat ca este mancarea prea sarata sau sotia cuiva suparata”.

„Sunt receptiv la critici, am dovedit-o, dar nu si la aspecte care nu au legatură cu activitatea mea!”, a concluzionat Marian Dragomir.

Comentarii