stiri Braila – debraila.ro

Primarul Brailei, REACTIE dupa restrictiile de noapte ale prefectului: „Voi circula noaptea! Trebuie sa spunem stop abuzurilor”

Primarul Marian Dragomir a criticat in termeni duri hotararea adoptata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, condus de prefectul Nicusor Ciocan, prin care se mentine, printre altele, restrictia cu privire la circulatia persoanelor in intervalul orar 22:00-05:00, contrar deciziei guvernamentale.

Edilul vorbeste despre „masuri abuzive”, precizand, totodata, ca hotararea CJSU este nula intrucat contravine prevederilor hotararii de Guvern prin care s-au relaxat masurile antipandemice.

„Eu respect legea, nu masurile abuzive impuse de CJSU Braila. Nu voi purta masca in aer liber! Voi circula noaptea! Voi face tot ce nu am avut voie sa fac pana azi si imi permite legea! O sa contest orice masura abuziva pentru ca vine un moment in care trebuie sa spunem stop abuzurilor. Cel mai trist este ca aceste masuri lovesc tot in braileni, in teatre, in restaurante si in mediul de afaceri local”, a declarat Dragomir pentru DEBRAILA.ro.

 Prefectul isi BATE JOC de braileni: INTERZICE circulatia persoanelor noaptea!

Comentarii