stiri Braila – debraila.ro

Primarul Brailei, dupa demisia lui Tudose: „Nu am luat in calcul plecarea din PSD, dar nu ma reprezinta Dragnea”

Primarul Marian Dragomir nu va pleca din PSD, urmand exemplul fostului premier Mihai Tudose, insa si-a reiterat pozitia anti-Dragnea, pe care a mai manifestat-o in trecut. Edilul a precizat ca intelege supararea lui Tudose legata de modul in care partidul este condus la nivel central.

„Il cunosc pe Mihai Tudose din 1999, anul in care m-am inscris in PSD, la Organizatia de Tineret. Am lucrat, am trecut prin multe campanii electorale, am colaborat administrativ si avem amintiri frumoase impreuna. Nu am luat in calcul plecarea din partid, dar inteleg supararea lui vis-a-vis de modul in care este condus partidul la Bucuresti. Nici pe mine nu ma reprezinta aceasta conducere si am spus acest lucru de fiecare data. Mihai Tudose ramane prietenul meu, omul care a luptat pentru partid si Braila”, a declarat Dragomir.

Daca ar demisiona din partid, potrivit legii privind Statutul alesilor locali, primarul Marian Dragomir si-ar pierde functia. Doar o eventuala excludere din partid i-ar putea permite lui Dragomir sa-si pastreze fotoliul de primar si sa se inscrie in orice alta formatiune politica.

Comentarii