stiri Braila – debraila.ro

Primaria Braila scoate la concurs 21 de posturi pentru tineri fara experienta | Dragomir: „Iata ca Primaria va scoate la concurs posturi pentru tinerii absolventi”

Primarul Marian Dragomir a anuntat ca a dispus transformarea a 21 de posturi de inspector superior si inspector principal in inspector asistent si inspector debutant si scoaterea lor la concurs, astfel incat sa poata fi ocupate de catre tineri care, desi au terminat o facultate, nu au experienta in campul muncii.

„Vorbeam la un moment dat de accesul pe care tinerii il pot avea in administratie. Exista la Primarie mai multe posturi vacante, dar care se pot ocupa foarte greu deoarece candidatii trebuie sa aiba o experienta de 9 ani sau de 5 ani pentru a putea accede la examen. Am considerat ca trebuie sa scadem foarte mult aceste conditii de vechime pentru ca tinerii din Braila sa poata veni sa se angajeze in administratie. Imi doresc foarte mult ca tinerii care pot si au inclinatii in acest sens sa vina sa lucreze in administratie. Vreau sa cream premisele pentru a aduce un suflu nou in administratia publica, dar si pentru a da un imbold celor care spun de foarte multe ori ca vor sa vina sa lucreze in administratie, dar nu pot avea acces datorita unor conditii de vechime. Iata ca Primaria va scoate la concurs posturi pentru tinerii absolventi, a spus Dragomir.

Transformarea posturilor va fi aprobata in sedinta Consiliului Local Municipal de marti, 31 ianuarie.

Comentarii