stiri Braila – debraila.ro

Prefectul-valet, la Galati: „Presa din Braila e aservita! Ziaristii se trezesc sa faca postari despre mine. Consider ca nu asa se face presa!”

Proaspat numit in functia de prefect, USR-istul Nicusor Ciocan pare ca si-a facut o tinta din a se razboi cu jurnalistii braileni. Chiar in ziua in care a depus juramantul, Ciocan a reprosat presei ca „mai si interpreteaza sau pune anumite cuvinte”, pentru ca apoi, dupa o saptamana, sa treaca la un atac fara perdea.

Prefectul s-a aratat deranjat de faptul ca jurnalistii scriu despre persoana sa si despre partidul din care face parte, sustinand ca „presa din Braila e aservita”. Declaratiile au fost facute in cadrul unei emisiuni online din Galati, la Reperul TV.

„Stiti foarte bine ca presa din Braila e aservita mai mult unor anumite partide. In general, noi, ca partid de guvernamant in momentul de fata, suntem foarte atacati – si eu, in calitatea mea de prefect sunt foarte atacat. M-am simtit atacat la conferinta de presa – modul in care s-au adresat si mi-au reprosat anumite chestii, raspunzand ca ar trebui cumva sa ne respectam institutional. Intr-adevar, ziaristii isi fac si ei treaba de ziaristi… dar, daca ne uitam, in ultimele zile, in presa braileana, la ce postari fac ziaristii braileni, veti intelege de fapt exact ce fel de ziaristi sunt in Braila. Cand nu mai au alte subiecte de presa, se trezesc sa faca tot felul de postari publice despre mine sau despre partidul din care fac parte. Consider ca nu asa se face presa! Totul se ridica la fileu in a te provoca. M-am simtit provocat in multe situatii si le-am spus ca ar trebui totusi sa punem intrebari pertinente. Eu nu o sa raspund la altfel de provocari”, a precizat Ciocan.

DEBRAILA.ro a dezvaluit faptul ca in ziua numirii in functie, respectiv pe 3 martie, prefectul Nicusor Ciocan s-a prezentat la sediul Finantelor Publice Locale de pe b-dul Cuza, cu intentia de a plati o amenda primita de firma lui Catalin Stancu, seful sau de partid.

Exclusiv | Chiar in ziua numirii, prefectul Brailei s-a dus la Finante pentru a-i plati o amenda sefului sau de partid

Comentarii