stiri Braila – debraila.ro

Prefectul: „Dragi braileni, acesta este un ordin de chemare la solidaritate! Afiseaza Drapelul Romaniei, oriunde te-ai afla!”

Prefectul Catalin Boboc ii indeamna pe braileni sa afiseze Drapelul Romaniei „la fereastra, in masina, la locul de munca”, in contextul in care Ministerul Apararii Nationale a vorbit despre „un ordin de chemare la solidaritate”.

„Dragi braileni, acesta este un ordin de chemare la solidaritate! Drapelul este simbolul unitatii si curajului romanilor. Si in lupta cu COVID-19 trebuie sa aratam ca suntem puternici impreuna! Afiseaza Drapelul Romaniei, oriunde te-ai afla! (…) Arata ca intelegi, sprijini si aplici masurile de combatere a raspandirii infectiei. Arata recunostinta pentru cei aflati in linia intai in lupta cu coronavirusul. Impreuna instituim in Romania starea de solidaritate”, a precizat Boboc pe retelele de socializare.

Initiativa apartine Ministerului Apararii, care, in cursul zilei de luni, a anuntat ca, „in fiecare batalie prin care a trecut Romania, militarii au ramas uniti in spatele Drapelului, simbolul unitatii si curajului romanilor”.

Catalin Boboc a publicat si o fotografie in care drapelul apare la geamul biroului prefectului.

Comentarii