stiri Braila – debraila.ro

Prefectul Brailei a cerut sprijinul „Nuclearelectrica”, care a donat 1.500.000 lei Spitalului Judetean! | „Facem tot ce ne sta in putinta pentru ca voi, eroilor, sa fiti in siguranta”

Prefectul Catalin Boboc a anuntat, in cursul zilei de miercuri, faptul ca suma de 1.500.000 de lei a intrat in contul Spitalului Judetean de Urgenta, banii fiind donati de Societatea Nationala „Nuclearelectrica”, aflata sub autoritatea Ministerului Economiei. La sfarsitul lunii martie, Boboc a cerut sprijinul societatii la care statul detine peste 80% din actiuni.

„Cadrele medicale din linia intai nu merita doar respectul si pretuirea noastra, ci si sprijin in lupta grea pe care o poarta cu un inamic invizibil si imprevizibil. Isi fac datoria in vremuri dificile pentru ca noi sa fim sanatosi! Am solicitat Societatii Nationale „Nuclearelectrica” sa ajute spitalul nostru, alocand suma de 1.500.000 de lei, necesara achizitionarii de materiale si echipamente destinate primirii si tratarii pacientilor infectati cu noul coronavirus. Banii au ajuns in contul unitatii spitalicesti!”, a scris prefectul pe o retea de socializare.

Sursa citata a multumit public conducerii „Nuclearelectrica” pentru „raspunsul prompt” , transmitand si un mesaj cadrelor medicale din judetul Braila: „Ma inclin in fata tuturor! Facem tot ce ne sta in putinta pentru ca voi, eroilor, sa fiti in siguranta, pentru a va putea face meseria in continuare, cu aceeasi daruire!”

Comentarii