stiri Braila – debraila.ro

Prefectul Boboc, despre inchiderea drumurilor: “Prefer sa existe 1000 de nemultumiti, in loc sa avem persoane in pericol sau care sa isi piarda viata”

Prefectul Catalin Boboc a precizat, miercuri, in contextul atentionarilor meteorologice COD PORTOCALIU si COD ROSU de vant puternic si ninsori viscolite, ca ia in calcul, “atunci cand situatia o va impune”, inclusiv instituirea de restrictii sau inchidere circulatiei pe drumurile din judet.

“La fel vom proceda si in cazul unitatilor de invatamant. In functie de evolutia vremii, cand si unde se va impune, vom suspenda cursurile. Prefer sa existe 1.000 de nemultumiti in loc sa avem persoane in pericol sau, mai grav, care sa isi piarda viata. Institutiile sunt pregatite sa intervina, luand toate masurile care se impun”, a declarat sursa citata.

Boboc a convocat si prezidat, miercuri, incepand cu ora 13:00, sedinta extraordinara a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, in care s-au stabilit masurile luate de institutiile din domeniu pentru gestionarea situatiilor care ar putea fi generate de vremea nefavorabila.

Comentarii