stiri Braila – debraila.ro

POVESTE FABULOASA | O braileanca de 71 de ani si-a cautat marea iubire pe Facebook: a fost lasata fara 37.000 de euro de catre americanul care i-a promis casatoria!

O braileanca aflata la varsta senectutii a fost lasata fara o suma importanta de bani de catre un escroc pe care il credea general american. Batrana spera ca se va marita cu barbatul care i-a sucit mintile.

Zilele trecute, cand si-a dat seama ca a fost victima unei inselaciuni si ca a pierdut peste 170.000 de lei, femeia de 71 de ani a mers glont la Politie.

Se spune ca dragostea nu tine cont de varsta si nici de distante. A crezut acest lucru si septuagenara care, convinsa ca si-a gasit iubirea pe Internet si ca poate avea un viitor alaturi de un american bogat, si-a dat economiile pe mana unui escroc.

Femeia le-a spus politistilor faptul ca, in cursul lunii februarie 2019, a cunoscut pe Facebook un barbat care a pretins ca este general in armata americana, dupa lungi discutii cei doi hotarand sa se casatoreasca.

Pentru a o convinge de bunele sale intentii, in cursul lunii martie, „americanul” i-a promis victimei ca ii va trimite in Romania, printr-o firma de curierat, o mostenire de familie, cu conditia sa ii fie trimise diferite sume de bani.

Fara a-si pune prea multe intrebari, in mai putin de zece zile, braileanca a transferat catre conturi din Germania si Turcia, pe numele a doua persoane necunoscute, suma totala de 36.900 euro.

Intrucat „mostenirea” asteptata nu a mai aparut, femeia si-a dat seama ca a fost inselata si a cerut sprijinul oamenilor legii pentru identificarea autorului si recuperarea prejudiciului.

Acum, politistii au deschis dosar penal si incearca sa dea de urma “americanului”.

Comentarii