stiri Braila – debraila.ro

Poveste de groaza intr-o familie din Braila: un baietel de 9 ani a fost BATJOCORIT de unchiul sau | Individul nu a vrut sa auda de arestarea preventiva si a contestat-o

O familie din Braila s-a trezit intr-o poveste de groaza, afland ca baietelul lor a trecut prin chinuri groaznice. Timp de mai multe luni, copilul a fost batjocorit chiar de unchiul sau, in varsta de 45 de ani, care ar fi trebuit sa ii ofere protectie si o dragoste similara cu cea a unui parinte.

Individul a profitat de faptul ca nepotul de doar 9 ani ii era lasat deseori in grija, dar si de inocenta micutului, facand lucruri greu de descris in cuvinte. In cele din urma, totul a iesit la iveala, iar monstrul cu chip de om a ajuns in spatele gratiilor.

Anchetatorii au stabilit faptul ca barbatul a intretinut relatii sexuale orale cu nepotul sau, in mod repetat, faptele oribile petrecandu-se in perioada septembrie 2020-ianuarie 2021. Copilul a fost abuzat in doua imobile, potrivit unor surse judiciare.

De parca nu ar fi fost de ajuns, atunci cand isi petreceau timpul impreuna, braileanul l-a pus pe copil sa se uite la filme porno.

Initial, pe 23 februarie, individul a fost prezentat Judecatoriei Braila cu propunere de arestare preventiva, care a fost admisa. Nemultumit de hotararea instantei, acesta a contestat-o, insa Tribunalul a stabilit, pe 2 martie, ca incheierea pronuntata este legala si temeinica.

„(…) respinge ca nefondata contestatia formulata de inculpatul-contestator TUDOR CONSTANTIN impotriva incheierii de sedinta din data de 23.02.2021, pronuntata de judecatorul de drepturi si libertati de la Judecatoria Baila”, arata Tribunalul.

Procurorii il acuza pe Tudor Constantin de viol si corupere sexuala a minorilor, cu aplicarea articolului din Codul Penal referitor la existenta unei relatii de rudenie intre agresor si victima.

Comentarii