stiri Braila – debraila.ro

Popa si-a publicat CAZIERUL: „Este curat!” | Candidatul PNL la parlamentare: „Sunt tatal a doua fetite minunate si vreau sa le pot privi in ochi fara nici cea mai mica jena. Voi accepta intotdeauna critici, dar nu accept minciuni si calomnii. Adevarul este cel care are ultimul cuvant”

Alexandru Popa, locul 1 pe lista PNL pentru Camera Deputatilor, si-a publicat cazierul judiciar, ca raspuns la numeroasele acuzatii care au fost lansate la adresa sa in spatiul public, legate de faptul ca, in trecut, ar fi avut probleme cu legea.

Liberalul precizeaza ca „nu a fost niciodata condamnat penal”, vorbind despre „chestiuni contrazise de realitate”. Mai mult decat atat, Popa lasa sa se inteleaga ca atacurile au pornit de la faptul ca a ales sa faca politica.

„Sunt tatal a doua fetite minunate, motiv pentru care sunt dator sa explic anumite lucruri, neadevarate, insa intens mediatizate. Vreau, ca peste ani, sa ma uit in ochii copiilor mei si sa pot privi fara nici cea mai mica jena. Nu am fost niciodata condamnat penal, motiv pentru care cazierul meu este curat. Asa-zisele probleme cu legea, pur si simplu, nu exista! Da, mi-am dorit sa fac politica si mi-am asumat faptul ca tinerii nu sunt lasati asa usor sa razbeasca intr-o lume a celor cu state vechi. Sunt un tanar asumat, care este hotarat sa faca tot ce ii sta in putinta pentru generatia din care face parte! Daca asta inseamna sa fiu atacat, imi asum! Mi-as dori insa ca atacurile sa nu fie bazate pe chestiuni contrazise de realitate. Cei care vor sa puna piedici tinerilor dornici sa isi construiasca o cariera in politica trebuie sa stie ca cetatenii nu sunt usor de manipulat si ca adevarul este cel care are ultimul cuvant”, a scris Alexandru Popa pe o retea de socializare.

Candidatul PNL a mai adaugat faptul ca a absolvit Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, urmand in prezent studii universitare de doctorat.

„Sunt un tanar care nu a fugit niciodata de munca, inclusiv de munca pe camp, caci asta fac de ani buni. Am absolvit Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti si cred ca nimic trainic nu se poate construi fara scoala. Acum, urmez studii universitare de doctorat, pentru ca imi doresc sa fiu un inginer agronom cat mai bine pregatit. Voi accepta intodeauna critici si cred ca pot invata din ele, insa nu accept minciuni si calomnii. Nu regret ca am ales politica si vreau sa demonstrez, prin fapte, nu vorbe, ca merit onoarea pe care mi-au facut-o colegii mei de partid atunci cand au decis sa candidez la alegerile generale”, a conchis sursa citata.

Comentarii