stiri Braila – debraila.ro

Popa (PNL), primarului Dragomir: „Sunt foarte multi caini care umbla muscand si facand braileni sa se teama. Trebuie sa avem grija de cetateni si apoi de caini”

Consilierul municipal liberal Petrica Popa i-a trasmis primarului Dragomir, in plenul Consiliului Local Municipal, ca „sunt foarte multi caini care umba cu coada covrig prin municipiu”, dupa ce mentionase ca „a trecut prea multa vreme de cand cainii nu mai umbla cu covrigi in coada”.

„Sunt foarte multi caini care umbla cu coada covrig prin municipiu muscand, latrand si facand multi cetateni sa se teama de a trece prin anumite zone ale orasului. Va rog sa aveti in atentie, in perioada imediat urmatoare, ca aceste animale dragi noua, probabil tuturor, sa fie puse acolo unde trebuie. Sa nu uitam ca municipiul Braila, la fel ca alte comunitati, este mediu antropic, iar noi trebuie sa avem grija de cetateni si apoi de aceste animale dragi nou”, a spus Popa.

PNL-istul a facut declaratia in contextul in care era supus aprobarii un proiect privind steriziarea cainilor cu stapan, pe care alesii liberali l-au votat.

Comentarii