stiri Braila – debraila.ro

Popa (PNL), despre Chiriac, seful CJ: “E foarte mic in PSD Braila! Desi incearca sa il copieze pe Tudose, e antitalent. Nu stie sa faca glume”

Deputatul Alexandru Popa, presedintele Organizatiei Judetene PNL, l-a ironizat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, pe social-democratul Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean, care declarase ca in localitatea Ciresu, unde primar este tatal parlamentarului liberal, “o singura strada este asfaltata”.

Mai mult decat atat, Chiriac l-a acuzat pe Popa ca “pune piedici” proiectelor depuse de primarii PSD prin faptul ca se duce Bucuresti si spune ca “proiectele PNL-ului sunt mai importante decat proiectele PSD-ului”.

In replica, deputatul PNL sustine ca sunt doar “afirmatii mincinoase” in spatele carora seful judetului si-ar ascunde “neputinta si nepriceperea”.

“In satul Ciresu, drumurile comunale sunt asfaltate 100%. Nu exista un metru de drum care sa nu fie asfaltat. Singurul drum neasfaltat e drumul care tine de Consiliul Judetean, drumul judetean 203R. Rugamintea mea este ca domnul Chiriac sa isi schimbe ochelarii. Vad ca nu prea vede. Dumealui stie sa numere doar pana la 1. Niciodata nu mi-a dat impresia ca poate numara mai departe. Are impresia mereu ca e foarte mare, dar domnul chiriac e foarte mic in PSD Braila. Are ganduri de preamarire, dar sa nu uite ca in PSD dumnealui e foarte mic. Sa nu ne mai dea lectii, ca nu e cazul. Eu mi-as dori ca domnul Chiriac sa fie presedintele PSD Braila, chiar ar fi un oponent de care as avea nevoie”, a declarat liderul PNL Braila.

Totodata, Alexandru Popa a facut referire si la glumele pe care Chiriac le-a facut atunci cand l-a atacat, mentionand ca “presedintele CJ nu stie sa faca glume si nici haz nu are”.

“Domnul presedinte Chiriac sa nu isi mai ascunda neputinta si nepriceperea in afirmatii mincinoase. Domnul Chiriac uita ca si PSD, partidul dumnealui, este la guvernare. Nu am facut asa ceva, sa blochez proiectele PSD. Nici nu intra in discutie. Face afirmatii care nu fac cinste unui presedinte de Consiliu Judetean. Domnul Chiriac vorbeste mult la adresa mea, dar nu exprima nimic. E antitalent! Nu stie sa faca glume si nici haz nu are. Incearca sa copie pe cineva din PSD care a avut succes si ii sta bine cand face glume (n.r. referire la europarlamentarul Mihai Tudose). Chiriac spune multe, dar in esenta nimic.”

Comentarii