stiri Braila – debraila.ro

Popa, deputat PNL: “Ii voi premia cu cate 5.000 lei pe cei doi elevi care au luat media 10 la Bacalaureat”

Deputatul Alexandru Popa, presedintele Organizatiei Judetene PNL, a anuntat, luni, prin intermediul unui comunicat de presa, ca le va oferi cate 5.000 de lei celor doi elevi braileni care au reusit sa obtina media 10 la Bacalaureat.

Parlamentul spune ca va proceda in mod similar daca, dupa contestatii, si alti elevi vor avea media 10.

“Am aflat cu bucurie ca la nivelul judetului Braila la examenul de Bacalaureat, inainte de contestatii, sunt deja doua medii de 10. Ii felicit pe cei doi elevi care au obtinut rezultate excelente la acest examen important si de asemenea, pe profesorii lor. Felicitari merita, la modul general, elevii si profesorii braileni, avand in vedere ca judetul nostru se afla din nou pe un loc meritoriu in topul national, din punct de vedere al ratei promovabilitatii la Bacalaureat. Eu am facut referire in special la cei doi elevi care au luat media 10 pentru ca am decis sa-mi folosesc indemnizatia de parlamentar pe aceasta luna pentru a-i premia pe fiecare pentru munca depusa si pentru rezultatele foarte bune obtinute la acest examen. Ii voi premia pe fiecare dintre cei doi tineri cu cate 5000 lei, iar daca dupa contestatii vor mai fi medii de 10, acelasi premiu il vor primi si ceilalti”, a declarat Alexandru Popa.

Liderul PNL Braila a mai tinut sa mentioneze faptul ca indemnizatia de parlamentar aferenta lunilor trecute a oferit-o “pentru o investitie mai mare, care este in derulare in acest moment”.

Comentarii