stiri Braila – debraila.ro

Popa, deputat PNL, despre seful CJ: „De ce se induce ideea ca un primar PSD-ist, la Viziru, ar obtine mai multe fonduri decat un primar liberal?”

Alegerile pentru fotoliul de primar al comunei Viziru, care vor avea loc la sfarsitul lunii iunie, au aprins spiritele intre PSD si PNL, principalele partide care se bat pentru a castiga lupta electorala.

Deputatul liberal Alexandru Popa a comentat, pe o retea de socializare, recenta declaratie a social-democratului Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean, care a afirmat, cu referire la Viziru, ca „singura sansa de dezvoltare a acestei comune este Consiliul Judetean”.

„Tinand cont de ultimele declaratii ale domnului presedinte, in care se intreba cu ce sunt mai prejos brailenii fata de aradeni sau clujeni, il intreb și eu acum: cu ce sunt mai prejos vizirenii fata de restul brailenilor din judet? Nu cumva platesc aceleasi taxe si impozite la buget? De ce se induce, catre electorat, ideea ca un primar PSD-ist, la Viziru, ar obtine mai multe fonduri de la Consiliul Judetean, decat un primar liberal? Cumva presedintele Consiliului Judetean recunoaste ca este partinitor in ceea ce priveste alocarea sumelor catre UAT-uri, in functie de culoarea lor politica? Profit de aceasta ocazie pentru a-i readuce aminte domnului Francisk Chiriac ca dansul este presedintele tuturor brailenilor din judet, indiferent de culoarea politica”, a precizat Popa.

Parlamentarul a mai subliniat faptul ca „cel mai bun candidat” pentru Primaria Viziru este Daniela Mariniuc, candidatul PNL.

„Chiar daca nu a inceput inca campania electorala, la Viziru, consider ca locuitorii acestei comune nu se vor lasa influentati in alegerea lor de declaratii politice populiste si vor realiza ca Partidul National Liberal vine in fata lor cu cel mai bun candidat, si viitor primar al comunei, in persoana doamnei Daniela Mariniuc. Cat despre fondurile pe care le atribuie Consiliul Judetean UAT-urilor, este bine de stiut ca un primar gospodar in primul rand se axeaza pe atragerea fondurilor europene si nu pe cheltuirea banilor de la bugetul statului”, a conluzionat sursa citata.

Comentarii