stiri Braila – debraila.ro

Popa, candidat PNL, pe Facebook: „Tot ceea ce sunt astazi ii datorez tatalui meu. La tata nu a existat: Ia fara numar!” | „Bunicul si tatal meu au avut dintotdeauna foarte bine dezvoltat simtul proprietatii”

Alexandru Popa, numarul 1 pe lista PNL pentru Camera Deputatilor, a publicat, pe o retea de socializare, un text in care vorbeste despre familia sa, precizand faptul ca provine „dintr-o familie de intreprinzatori, oameni cu viziuni liberale”.

Mai mult decat atat, Popa afirma ca a mostenit „ambitia de a-si construi singur drumul in viata” de la tatal si bunicul sau, care au avut „dintotdeauna foarte bine dezvoltat simtul proprietatii”.

„Am 30 de ani si ma consider un om implinit si mandru de ceea ce am realizat prin munca si priceperea mea! Am o familie minunata, o gospodarie frumoasa, o afacere de succes si, in ceea ce priveste pregatirea profesionala, am parcurs toate etapele de performanta in acest domeniu, respectiv studii universitare, postuniversitare si, acum, cele de doctorat. in prezent, sunt doctorand la Universitatea de stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti.

Provin dintr-o familie de intreprinzatori, oameni cu viziuni liberale, atat bunicul, cat si tatal meu avand dintotdeauna foarte bine dezvoltat simtul proprietatii si dorinta de a pleca in viata fiecare pe picioarele lui. De la ei am mostenit ambitia de a-mi construi singur drumul in viata! Tot ceea ce sunt astazi ii datorez tatalui meu, pentru ca tata, niciodata, nu mi-a dat nimic, fara sa mi se cuvina. La tata nu a existat: Ia fara numar, pentru ca esti baiatul meu! Niciodata! A mers pe principiul: Fa si o sa ai! Nu faci, nu ai! Acest principiu m-a ajuta enorm in viata si astazi, la varsta de 30 de ani, sunt foarte multumit cu ceea sunt si cu ceea ce am. imi doresc sa pot face pentru fetele mele macar jumatate din ce a facut tatal meu pentru mine, daca as putea face exact la fel, as fi cel mai fericit!

In prezent, conduc un grup de firme cu profil agricol, am accesat fonduri europene in valoare de 12 milioane de euro, am priceperea si determinarea de a face bani, dar pentru mine banii nu sunt cei mai importanti in viata. Eu consider ca sunt bogat prin oamenii pe care ii am in viata mea!”, a precizat candidatul liberal la alegerile parlamentare.

Tatal lui Alexandru Popa, tot liberal, este primarul comunei Ciresu. 

Comentarii