stiri Braila – debraila.ro

Popa, ATAC la Varga, inainte de alegerile pentru sefia PNL: „E cel mai mare PSD-ist de la Braila!” | Deputatul propusese excluderea lui Varga

Deputatul Alexandru Popa, singurul candidat inscris in cursa pentru fotoliul de presedinte al PNL, continua razboiul cu fostul deputat liberal Vasile Varga. Alegerile interne vor avea loc la sfarsitul acestei saptamani.

Dupa ce, in urma cu aproximativ o luna, a propus, prin intermediul lui Catalin Canciu – presedintele Organizatiei Municipale, excluderea lui Varga din partid, Popa l-a catalogat pe seniorul liberal ca fiind „cel mai mare PSD-ist de la Braila”.

Parlamentarul care, cel mai probabil, va castiga sefia filialei a lansat o serie de atacuri la adresa lui Vasile Varga si a consilierului judetean Vasile Cortez, vorbind inclusiv de excluderea unor membri de partid care ar fi partizanat cu PSD.

„Am un plan bazat pe principii morale pe care vreau sa-l prezint colegilor. Pana acum nu prea au fost principii morale in PNL. Principiile morale au fost incalcate de toti cei care au avut, in trecut, legaturi cu PSD si au dat membri de partid la o parte pentru a face jocurile PSD. Primul PSD-ist din PNL e domnul Vasile Cortez, care a fost omul de casa al PSD. Este o mare dezamagire pentru mine. Si-a batut joc de un intreg colectiv! A incurajat membri PNL din comuna Viziru sa sustina candidatul PSD. Dupa alegerile interne, vom discuta si sanctiunea. Stiti cu totii ca cel mai mare PSD-ist de la Braila nu a fost nici Tudose, nici Rotaru. Cel mai mare PSD-ist de la Braila este Vasile Varga. Activitatea politica a dumnealui a aratat asta”, a precizat Popa.

Excluderea lui Varga din PNL, anulata de Bucuresti: procedura se poate relua doar dupa congresul partidului din toamna!

Comentarii