stiri Braila – debraila.ro

Politistii si mascatii SAS, razii la Faurei si in imprejurimi / Masini trase pe dreapta si magazine verificate

La data de 23 martie, intre orele 14:00-20:00, politistii din cadrul Sectiei 3 de Poliție Rurala Faurei au organizat si efectuat o actiune care a urmarit combatarea faptelor de natura contraventionala si infractionala, in zona de competenta.

Oamenii legii au legitimat 27 de persoane, au controlat in trafic 23 de autovehicule si au verificat 21 de unitati cu profil economic.

De asemenea, au aplicat 4 sanctiuni contraventionale, conform O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, și 6 sanctiuni la Legea 12/1990 (republicata) privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite, valoarea totala a amenzilor fiind de 2.700 lei.

Politistii au confiscate bunuri, in valoare totala de 500 de lei, care erau comercializate fara respectarea normelor legale in domeniu (produse alimentare, sticle cu bauturi alcoolice, pachete cu cafea, legume etc.).Totodata, in aceeasi zi, intre orele 16:00-22:00, efective din cadrul Serviciului Rutier, Serviciului Actiuni Speciale si Politiei Faurei au efectuat o actiune pentru prevenirea accidentelor rutiere produse ca urmare a nerespectarii regulilor de circulatie.

Pe timpul actiunii, politistii au aplicat 14 sanctiuni contraventionale, dintre care una pentru alcool, 9 pentru defectiuni tehnice si restul pentru alte abateri, valoarea totala a amenzilor fiind de 4.051 de lei.

Ca masura complementara, a fost retinut un permis de conducere si au fost retrase 5 certificate de inmatriculare.

Comentarii