stiri Braila – debraila.ro

Politistii s-au autosesizat in cazul filmuletului in care un brailean batjocoreste o iapa sub ochii unui minor

Situatie oribila in satul Cuza-Voda din comuna Stancuta, unde un barbat a fost filmat de catre un minor in timp ce batjocoreste un animal, respectiv o iapa, intr-un grajd.

Cazul ne-a fost semnalat de catre mai multi localnici, revoltati de faptul ca filmuletul circula pe retelele de socializare, fiind publicat, in cursul zilei de miercuri, chiar de catre cel care l-a realizat.

“Calul este maltratat. Eu le-as da foc la astia. Poate intervin si autoritatile. Video-ul a fost postat de un copil, Andrei Durbaca pe numele sau. Astfel de oameni nu au ce cauta in libertate. Ganditi-va ca totul s-a intamplat langa un copil. E ceva strigator la cer! Speram sa se ia masuri”, se arata intr-unul dintre mesajele primite.

Potrivit celor care ne-au adus in atentie actul de zoofilie, barbatul care batjocoreste animalul s-ar numi Dumitrel si locuieste in satul Cuza Voda.

Politistii s-au sesizat din oficiu si au demarat cercetari cu privire la cazul care a socat opinia publica.

„Se fac verificari in vederea stabilirii situatiei de fapt, urmand a fi luate masurile legale care se impun”, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean, inspector Laura Belciugan.

DEBRAILA.ro a ales sa nu publice materialul video primit, punandu-l insa la dispozitia oamenilor legii.

Comentarii