stiri Braila – debraila.ro

Politistii, razii in tot judetul | Amenzi de peste 30.000 de lei

Politistii braileni au actionat, in cursul zilei de miercuri, 29 martie, pentru prevenirea tuturor faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de liniste si siguranta publica.

Astfel, politisti din cadrul Politiei Municipiului, de la politiile orasenesti si sectiile de politie rurala arondate, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural.

Oamenii legii au verificat 13 societati comerciale, au legitimat 70 de persoane si au oprit in trafic 63 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 5 conducatori auto.

Totodata, au fost constatate 99 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de aproximativ 32.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 79 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 4 conform Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, 10 conform Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, iar 6 la alte acte normative.

Ca masuri complementare, politistii au ridicat in vederea suspendarii 3 permise de conducere, au retras 3 certificate de inmatriculare si au confiscat produse alimentare si deseuri feroase, in valoare totala de 1.166 de lei.

Comentarii