stiri Braila – debraila.ro

Politistii braileni au tras pe dreapta peste 80 de soferi | Actiune si pe Dunare, unde au fost controlate 16 ambarcatiuni

In cursul zilei de 11 aprilie, politistii din cadrul inspectoratului de Politie Judetean au actionat pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Totodata, politistii braileni, impreuna cu cei din cadrul sectorului Politiei de Frontiera si jandarmi, au actionat in sistem integrat pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor in domeniul piscicol, atat cu ambarcatiuni, pe fluviul Dunarea, cat si terestru, in Insula Mare a Brailei.

Au fost controlate 4 unitati comerciale, legitimate 127 de persoane, oprite in trafic 81 de autovehicule si verificate 16 ambarcatiuni, fiind testati cu aparatul etilotest 20 de soferi.

Oamenii legii au constatat 3 infractiuni si 46 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de peste 13.000 de lei, dintre care 35 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 6 la Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 3 la Legea 984/2005 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor, si 2 la alte acte normative.

Comentarii