stiri Braila – debraila.ro

PNL are deja candidatul pentru Viziru, unde primarul a decedat acum o saptamana | Daniela Mariniuc, ex-PMP, prezentata lui Orban

Liberalii se pregatesc pentru batalia electorala din comuna Viziru, care, dupa decesul social-democratului Dima Priceputu, a ramas fara primar. Potrivit unor surse politice, Guvernul Florin Citu intentioneaza sa organizeze alegeri partiale in urmatoarele doua luni.

Se pare ca PNL va intra in cursa pentru fotoliul de primar cu Daniela Mariniuc, care a mai candidat si la alegerile locale din 2020, insa din partea Partidului Miscarea Populara.

Mariniuc a fost prezentata lui Ludovic Orban, presedintele PNL, potrivit unei fotografii postate de consilierul judetean Alexandru Bucalau pe o retea de socializare.

„Astazi (n.r. miercuri), alaturi de colegii mei Catalin Canciu, Danut Lungu si de domnul deputat Alexandru Popa am discutat cu domnul presedinte Ludovic Orban despre alegerile partiale ce vor avea loc in comuna Viziru. Succes, Daniela Mariniuc!”, a precizat Bucalau.

La alegerile de anul trecut, Mariniuc a obtinut 33,48% din voturi, la foarte mica distanta de invingatorul Dima Priceputu (33,78%). Ulterior, Daniela Mariniuc, care este functionar public la Primaria Viziru, a renuntat la PMP si s-a inscris in PNL, sotul acesteia fiind presedintele organizatiei PNL din comuna.

 

Comentarii