stiri Braila – debraila.ro

Petrache, seful PNL Braila, despre licitatia pentru asfaltarea strazilor: „Pe fond, sunt de acord cu primarul Dragomir, ca traiesc aceeasi drama”

Marian Petrache, presedintele Consiliului Judetean Ilfov si presedintele interimar al PNL Braila, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca ii da dreptate, „pe fond”, primarului Marian Dragomir (PSD), in cazul licitatiei pentru asfaltarea si plombarea strazilor din municipiu, blocata de contestatiile uneia dintre firmele participante.

Totusi, liberalul numeste ipocrizie faptul ca social-democratii se plang de legislatia din domeniul achizitiilor, tinand cont ca „pana acum un an” au fost la guvernare.

„Vedeti de ce am spus ca e ipocrizie. Pai, domnule, tu doar pana ieri ai guvernat, ai guvernat trei ani si jumatate, si vii sa spui cate poti face tu si n-ai avut timp sa faci. De ce nu au modificat-o? Pe fond, sunt de acord cu primarul, ca traiesc aceeasi drama. Nu pot sa imi execut bugetul pentru ca licitatiile sunt foarte greaoaie. Trebuie sa gasim o formula prin care licitatiile sa se desfasoare in alt mod, iar contestatiile sa se desfasoare mai repede. Si aici functionam dupa acelasi principiu, ca toti suntem hoti, plecam de la faptul ca toti vor sa fure. Sunt unii care nu vor sa fure, vor sa faca treaba. Aia care vor sa fure si fura sa intre la puscarie. Dar ce facem cu aia care vor sa faca treaba? Trebuie modificata legea si din punctul meu de vedere”, a spus Petrache.

Comentarii