stiri Braila – debraila.ro

Petrache (PNL): „Primarul demisionar din comuna Viziru era nemultumit de ceea ce gasise in Primarie. Mi s-a parut un om puternic, care nu fuge de raspundere”

Marian Petrache, presedintele interimar al Organizatiei Judetene PNL, a comentat, in cadrul unei conferinte de presa, demisia din functie a liberalului Vasile Visalon, primarul comunei Viziru, aflat la primul mandat, aratand ca nu i s-a parut a fi o persoana „care sa fuga de raspundere”. Totodata, senatorul Catalin Boboc (PNL), prezent la conferinta de presa, a tinut sa precizeze ca demisia vine ca urmare a unor „mari probleme de sanatate, cu inima”.

„Eu am discutat cu domnul primar din Viziru cu mult inainte de gestul dumnealui. Stiu ca era nemultumit de ceea ce gasise in Primarie, adica nu avea o baza de date care sa il ajute. Avea multe nemultumiri. Nu am vorbit cu dumnealui dupa ce si-a dat demisia. Avea foarte multe nemultumiri legate de ce a gasit in Primarie. Se referea ca nu poate sa lucreze, ca nu isi poate duce la indeplinire mandatul. Primarul de la Viziru mi s-a parut un om darz, un om puternic, nu mi s-a parut un om care sa fuga de raspundere. Cred ce imi spun colegii, ca sunt probleme de sanatate, a declarat Petrache.

Visalon a demisionat pe 29 noiembrie, la cinci luni de la castigarea mandatului, informatie publicata in exclusivitate de DEBRAILA.RO.

Comentarii