stiri Braila – debraila.ro

Perchezitii in Braila: 3 traficanti RETINUTI, alti 3 sub CONTROL JUDICIAR! | Indivizii au si exploatat sexual o minora

Pe 9 februarie, la primele ore ale diminetii, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Braila, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul SCCO Braila, au efectuat nu mai putin de sapte perchezitii domiciliare pe raza municipiului.

Dosarul vizeaza un grup infractional organizat format din 6 indivizi, specializat in efectuarea, fara drept, de operatiuni cu produse stiind ca acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, in forma continuata. Trei dintre acestia au fost retinuti pentru 24 de ore, iar ceilalti trei sunt cercetati sub control judiciar.

Mai exact, potrivit anchetatorilor, in perioada 2019 – 2021, inculpatii au vandut substante psihotrope consumatorilor din municipiul Braila.

Mai mult decat atat, cei sase barbati au exploatat sexual si o minora, care se prostitua in municipiu.

In urma perchezitiilor, procurorii au ridicat 70 g hasiș, 140 g substanta vegetala maruntita de culoare verde, 13 g substanta pulverulenta de culoare alba, 3 tigarete confectionate artizanal si 7 telefoane mobile.

Dupa cele 24 de ore petrecute in spatele gratiilor, cei trei inculpati au fost prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Comentarii