stiri Braila – debraila.ro

Perchezitii impreuna cu politisti din Spania la Vadeni | Doua arme neletale, o pusca si un pistol, gasite in casa unui tanar

La data de 13 decembrie, in intervalul orar 6:00 – 12:00, politistii Serviciului de Investigatii Criminale si cei ai Politiei Spaniole, impreuna cu luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale, au efectuat trei perchezitii la domiciliile unor persoane, cu varste cuprinse intre 32 si 59 de ani, din comuna Vadeni, banuite de furtul de obiecte electronice din Spania.

Oamenii legii au gasit in curtea unui barbat de 32 de ani, intr-o autoutilitara, doua arme neletale cu aer comprimat, respectiv o pusca si un pistol de tir sportiv, ambele fara munitie, ce ar fi fost aduse din Spania.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru contrabanda calificata si detinerea fara drept de arma neletala din categoria celor supuse autorizarii, fiiind ridicate de politisti in vederea continuarii cercetarilor.

Totodata, politistii au mai ridicat un inscris si doua plase cu fir monofilament, deschizand si dosar penal pentru detinerea uneltelor de plasa tip monofilament.

Comentarii