stiri Braila – debraila.ro

Percheziții DIICOT în Brăila, la distribuitori de amfetamină | Capii rețelei au fost arestați: doi frați din Galați

Doi frați din Galați, Culache Săvel și Culache Valentin, au fost reținuți și, ulterior, arestați preventiv într-un dosar de trafic de droguri.

Pe 13 iulie, procurorii DIICOT Galați au descins la 7 locații din Galați, Dâmbovița și Brăila. În aceste județe erau vândute drogurile.

Cei doi gălățeni sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de introducere în ţară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Potrivit DIICOT, cei doi inculpați au introdus în țară, în cursul acesti luni, cantitatea de aproximativ 7,1 kilograme de amfetamină, drog de mare risc, în vederea comercializării acesteia pe teritoriul României.

De asemenea, pe 12 iulie, unul dintre frați a fost prins în flagrant în timp ce transporta cantitatea de 4,45 grame amfetamină, pe care intenționa să o vândă.

La perchezițiile din Galați, Dâmbovița și Brăila au fost descoperite și ridicate cantitățile de aproximativ 7,1 kilograme amfetamină și 5 grame de canabis, precum și suma de 11.000 de lei. Se pare că în aceste locații se aflau cei care se ocupau de distribuirea și vânzarea drogurilor.

Comentarii