stiri Braila – debraila.ro

PER: „Vom sustine cu toata taria, in Consiliul Local Municipal, un primar independent si proiectele acestuia”

Organizatia Judetenea a Partidului Ecologist Roman sustine ca, in Consiliul Local Municipal, reprezentantii partidului vor sustine „cu toata taria” un primar independent si proiectele acestuia. Motivul: in opinia ecologistilor, doar un primar independent poate face cu adevarat curatenie in Braila, atat la propriu, cat si la figurat.

„Multi candidati ai unor partide politice spun ca un primar independent nu trebuie votat pentru ca nu va avea sprijin politic in Consiliul Local Municipal, la vot. Noi vom sustine cu toata taria un primar independent si vom face tot ce ne sta in putinta ca, prin consilierii nostri locali, sa demaram discutii si cu alte formatiuni politice, sa punem presiune publica pe marile partide, sa informam cetatenii – atunci cand e cazul, pentru ca proiectele primarului sa fie votate in Consiliul Local Municipal”, precizeaza PER Braila intr-un comunicat de presa.

Sursa citata arata ca, „alaturi de un primar independent”, PER va incepe „curatenia Brailei”.

„Braila are atat de nevoie de curatenie, pe toate palierele, de la administratie, la politica si societate. E nevoie de curatenie si pe strazile orasului, e nevoie de curatenie si in discursul public. Un primar independent si consilieri onesti si curati pot face asta”, se mai mentioneaza in comunicatul de presa.

Comentarii