stiri Braila – debraila.ro

Pe 22 septembrie, PSD-istii braileni isi aleg seful | Vor fi alegeri si la Municipiu: Cine ii va lua locul lui Bosneag, care, in 2015, spunea ca nu va mai candida pentru un nou mandat

Social-democratii braileni au stabilit data cand isi vor alege presedintele. Pe 22 septembrie, vom afla oficial cine devine liderul PSD, desi este evident ca fostul premier Mihai Tudose, care si-a anuntat candidatura, va obtine o victorie categorica. 

Mai mult decat atat, Biroul Judetean al PSD a hotarat organizarea de alegeri la mai multe niveluri, de la organizatiile comunale sau de cartier la organizatia municipala, unde sef este consilierul municipal Sorin Bosneag (foto). 

In urma cu trei ani, cand au avut loc alegeri la organizatia municipala – pe care le-a si castigat, Bosneag vorbea despre faptul ca, „tinand cont de varsta si de altele, va fi ultima candidatura”,precizandca tinerii trebuie „sa preia sarcinile mai in profunzime”.

Ramane de vazut daca PSD-istul a ramas la opinia din 2015 sau, intre timp, si-a schimbat-o!

Precizam faptul ca un fotoliu de vicepresedinte al Organizatiei Judetene PSD a ramas vacant dupa ce deputatul Emilia Meirosu s-a inscris ProRomania, formatiune condusa de  fostul prim-ministru Victor Ponta.

Comentarii