stiri Braila – debraila.ro

Cu cagule pe fata, au intrat cu forta, in plina zi, peste doi batrani / Jaful, intr-un apartament de pe Calea Galati, la pontul menajerei

Trei braileni, doi din comuna Barganu, Tudor Popa (43 ani) si Marius Gheorghe (19 ani), si unul din Dudesti, Mihai Lucian Boncu (35 ani), au intrat cu forta, in plina zi, intr-un apartament de pe Calea Galati, in care locuiau doi batrani, o femeie de 60 de ani si un barbat de 73 de ani, concubini, pentru a-i jefui.

Un al patrulea, tot din Baraganu, Gigi Gheorghe (39 an), i-a asteptat in fata blocului, intr-o masina, alaturi de o femeie de 45 de ani, care aflase de la menajera batranilor ca in locuinta vor gasi banii obtinuti in urma vanzarii unei garsoniere.

In dimineata zilei de 5 martie, in jurul orei 15:30, cei trei au sunat la usa apartamentului, aflat la parter, iar cand li s-a deschis au navalit peste batran, pe care l-au lovit de mai multe ori in zona fetei, reusind sa o prinda si pe batrana, care se baricadase in dormitor.

Atacatorii au cautat banii despre care vorbea menajera in locul indicat, insa n-au gasit nimic, motiv pentru care, speriati si de tipetele victimelor, au furat bijuteriile pe care cei doi concubini le purtau, dar si un portofel, in valoare totala de aproximativ 6.000 de lei.

Cu tot ce au furat in maini, barbati “au sarit” in masina si au demarat in tromba, fiind prinsi abia pe drumul national 2B, la intersectia cu drumul judetean care duce la Bordei Verde.

Cei cinci au fost retinuti si prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

Oamenii legii incearca acum sa dea si de menajera care i-a povestit complicei atacatorilor despre banii batranilor.

Comentarii