stiri Braila – debraila.ro

Patronul de la „Brotacelu”, EXPLICAȚII despre bătaia din local. CONTRAZICE Poliția: „20 de persoane au început să mă agreseze pe mine și personalul. Clienții, aproximativ 100, au fugit care pe unde au apucat”

Ca urmare a articolului publicat de DEBRAILA.ro în legătură cu un conflict violent care a avut loc, în noaptea de 25 spre 26 decembrie, în restaurantul „Brotacelu”, aflat pe drumul național 2B, între localitățile Filipești și Surdila-Găiseanca, Ionuț Neculai, proprietarul localului, ne-a transmis un drept la replică.

Astfel, Neculai contrazice datele furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean, potrivit cărora în altercația care a degenerat au fost implicați cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 34 de ani, din comunele Jirlău și Surdila-Găiseanca. Acesta susține că, în realitate, „20 de persoane din Râmnicu-Sărat și Jirlău” s-au năpustit asupra sa și a personalului. 

REDĂM DREPTUL LA REPLICĂ EXACT CUM L-AM PRIMIT:

„In legătura cu articolul publicat de dumneavoastră despre incidentul care a avut poc la Popasul brotacelu pe care îl administrez trebuie sa precizez ca articolul conține o serie de inadvertente, in incident au fost implicați persoane domiciliate in Râmnicu-Sărat și Jirlău.

In jurul orelor 21:00 aceștia au venit și au cerut sa rezerve o masa, pentru ca mi sau părut ca deja aceștia consumaseră băuturi alcoolice am încercat sa evit problemele și sa ii refuz, ei au insistat și pana la urma i am primit sperând ca nu o sa facă scandal, din păcate in jurul orelor 23.30 aceștia au început sa deranjeze clienții din local și lăutarii smulgând microfonul din mâna solistului, individul respectiv a început sa cânte de capul lui obligând lăutarii sa îl acompanieze și adresând vorbe urate și stricând atmosfera din restaurant.

Am intervenit sa se liniștească și sa se așeze la masa lor, aceștia nu au vrut sa se liniștească drept pentru care am fost nevoit sa intervin pentru a nu deranja clienții aceștia fiind la număr aproximativ 100 in local, in acel moment acest grup format din 20 de persoane au început sa mă agreseze pe mine și personalul, au început sa ne înjure și sa arunce cu pahare rănindu-mă pe mine și încă o persoana și luând la bătaie alte câteva persoane inclusiv am fost agresări și amnenintati de unul dintre indivizi cu cuțitul.

Am sunat la 112 am reușit sa chemam poliția. In urma scandalului clienții din restaurant au fugit care pe unde au apucat fiind nevoit sa închid restaurantul.

Astfel am pierdut toate încasările din seara aceea, scandalul provocând o pierdere de 10.000 de lei ,mai țin sa precizez ca acesta este singurul incident pe care l-am avut de când am deschis localul in urma cu 3 ani, fiind tot timpul un loc primitor și sigur in care multă lume s a simțit bine și voi avea grija ca acesta sa fie singurul și ultimul incident de acel fel care sa aibe loc in Popasul brotacelu.”

Comentarii