stiri Braila – debraila.ro

Paladi, candidat PSD pentru C. Deputatilor, la inceputul campaniei: „Voi duce o campanie curata si voi profita de tot acest timp pentru a va prezenta proiectele pe care le voi sustine in Parlament”

Comunicat de presa:
„Campania electorală pentru alegerile parlamentare 2020 a început oficial. Alături de cea mai bună echipă pentru Brăila, PSD, am marcat acest moment pe șantierul celei mai mari lucrări de infrastructură din România: Podul peste Dunăre.
Podul are o semnificație complexă: va fi legătura cu Europa civilizată, va marca dezvoltarea zonei noastre pe toate planurile, iar accesul în ținuturile Dobrogei se va face cu ușurință.
Echipa PSD Brăila, din care sunt mândru să fac parte, dorește să pună Brăila pe harta dezvoltării prin proiecte de anvergură, să lege România de Europa civilizată printr-o viziune clară, bazată pe fapte, nu pe promisiuni.
Pornesc în această campanie pentru alegerile parlamentare cu gânduri bune pentru viitorul Brăilei și al României. Voi duce o campanie curată și voi profita de tot acest timp pentru a vă prezenta proiectele pe care le voi susține în Parlament pentru a fi concretizate în următorii 4 ani.”
Comentarii