stiri Braila – debraila.ro

Orban, noul presedinte al PNL | Filiala Braila a mers pe mana lui Busoi | Varga si-a luat adio de la functia de vicepresedinte, pentru care a candidat

Ludovic Orban a fost ales, sambata, presedinte al Partidului National Liberal cu o majoritate covarsitoare de voturi, adunand 3.518 voturi, in timp ce contracandidatul sau, Cristian Busoi, a primit voturile a doar 952 dintre liberalii prezenti la Congres. Organizatia Judeteana Braila l-a sustinut in batalia pentru sefia PNL pe Busoi.

Mai mult decat atat, deputatul Vasile Varga a candidat pe lista lui Cristian Busoi, pentru fotoliul de vicepresedinte pe justitie si drepturi cetatenesti.

Cum era de asteptat, duminica, cand s-a ales secretarul general, prim-vicepresedintii si vicepresedintii partidului, Ludovic Orban le-a cerut liberalilor sa voteze echipa care l-a sustinut in lupta cu Busoi. Astfel, Varga a fost invins de deputatul de Timis Ben-Oni Ardelean, care a devenit vicepresedinte pe justitie si drepturi cetatenesti.

Vicepresedinte pentru Regiunea Sud-Est, de care apartine si PNL Braila, a fost ales Victor Paul Dobre, deputat de Galati.

Comentarii