stiri Braila – debraila.ro

„Omor la PSD!” – strategia pe care Canciu a promis-o liberalilor in lupta cu administratia braileana: „Dumnezeu ne-a facut pe toti liberali!”

„Dragi braileni, strategia a fost una simpla si sunt convins ca asta se va intampla si la dumneavoastra: <<Omor la PSD!>>”, le-a transmis deputatul Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL si omul de incredere al lui Ludovic Orban, liberalilor braileni.

Danca, care este parlamentar de Vrancea, a participat la sedinta in care a fost aleasa noua conducere a Organizatiei Municipale PNL, in urma careia consilierul municipal Catalin Canciu, un sustinator al lui Orban, a fost ales presedinte, cu voturile a peste 90% dintre cei prezenti.

„Vin dintr-o organizatie care a demonstrat ca se poate: PNL Vrancea! PSD a fost invins in Vrancea, in ultimii ani, la toate bataliile politice si judetul Vrancea este singura zona galbena de pe harta Moldovei, pe locul IV la organizatiile din tara care au invins PSD la ultimele alegeri parlamentare si pe locul VI la rezultatele generale. Strategia PNL Vrancea a fost una simpla, dragi braileni, si sunt convins ca asta se va intampla si la dumneavoastra: „Omor la PSD!”. Alta solutie nu exista! PNL Braila sunt convins ca va face revolutie cu o noua echipa si o noua conducere, care sa se bata cu PSD, adversarul politic al PNL. Fara intelegeri ascunse cu PSD, bataie oriunde este nevoie pentru a invinge caracatita PSD-ista. Acelasi lucru trebuie sa se intample si la Braila. Ajunge!”, a declarat Danca, care a fost seful cancelariei prim-ministrului Ludovic Orban.

Dupa discursul deputatului din tabara lui Orban, Canciu le-a spus colegilor de partid ca va copia modelul folosit de PNL Vrancea in lupta politica pe care o va duce cu administratia PSD din municipiu, in calitate de presedinte al Organizatiei Municipale PNL.

„Copiem modelul dumneavoastra, ca nu inventam apa calda. Trebuie sa ne luptam de-adevarat, cu toate fortele, impotriva PSD”, a marturisit Catalin Canciu.

Totodata, noul presedinte de la Municipiu a vorbit si despre alegerile locale din 2024, cand liberalii trebuie sa propuna „un candidat la functia de primar si o lista de consilieri care sa reuseasca sa invinga PSD si sa dezvolte acest oras pierdut in timp”.

„Zilele acestea i-am auzit pe multi laudandu-se ca sunt liberali de 10, 20 sau 30 de ani. Dumnezeu pe toti ne-a facut liberali! Principii ca dreptul la viata, dreptul la proprietate sunt principii liberale, dar, din pacate, multi sau o parte dintre noi renunta la ele. Liberal inseamna sa crezi in individ, in puterea lui, in meritocratie si, totodata, sa crezi in puterea echipei. Noi suntem o echipa astazi si trebuie sa o facem din ce in ce mai mare, pentru ca liberalism inseamna dezvoltare, evolutie si progres. (…) Liberalii cred in cele mai frumoase lucruri de pe aceasta lume! Ce vreau sa fac in aceasta organizatie si cum o gandesc? Vreau sa va spun ca in cea mai mare organizatie a PNL Braila, Organizatie Municipala, cu o populatie de aproape 200.000 de locuitori, noi am obtinut la alegerile locale putin peste 9.000 de voturi, iar la parlamentare putin peste 7.000 de voturi. Daca facem un calcul aritmetic, vom vedea ca din 10 braileni, aproape 2 au votat cu PNL. Nu asta e realitatea! Sunt mult mai multi oameni de Dreapta care si-ar fi dorit sa voteze cu PNL, dar care nu au gasit la Braila acea organizatie care sa le ofere incredere si garantie ca lucrurile vor evolua liberal”, a mai adaugat Canciu.

Comentarii