stiri Braila – debraila.ro

O tanara din Sutesti si iubitul ei, spargatori de bancomate. Cei doi au dat lovituri si in alte judete

Sase bancomate din Braila, apartinand UniCredit Tiriac si Raiffeisen, au fost sparte, in decursul a mai putin de doua saptamani. Autorii sunt un tanar din Botosani si iubita sa, o fata din comuna Sutesti, in varsta de 21 de ani. Cei doi blocau fanta de eliberare a numerarului si sustrageau bancnote.

„Pe data de 20 septembrie, un tanar de 27 de ani, domiciliat intr-o comuna din judetul Botosani, retinut pe baza de ordonanta, a fost prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunii de furt calificat”, se arata intr-un comunicat remis de Inspectoratul de Politie Judetean.

Barbatul a ajuns in spatele gratiilor pentru 29 de zile, insa oamenii legii au reusit sa probeze si faptul ca a avut un complice. Iubita botosaneanului, Ana-Maria Stoian, fosta eleva a Liceului „Panait Cerna”, care a participat la comiterea furturilor, este cercetata sub control judiciar.

In total, de la cele 6 ATM-uri, cei doi au sustras 7.500 de lei. Folosind carduri bancare valide, atunci cand li se elibera o anumita suma de bani, concubinii blocau fanta de eliberare si scoteau mai multe bancnote.

Suspectii ar fi dat lovituri similare si in judetele Ialomita si Bacau.

Comentarii