stiri Braila – debraila.ro

O serie de noi politisti la Faurei, Ianca si Insuratei / Absolventi au ajuns si la Politia Municipiului si Biroul Transporturi

Pe data de 1 august, politistii din promotia 2016, absolventi ai Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti si ai Scolii de Agenti de Politie „Vasile Lascar” Campina s-au prezentat la sediul Inspectoratului de Politie Judetean, pentru a fi repartizati structurilor in cadrul carora isi vor exercita serviciul.

Tinerii politisti, 5 fete si 4 baieti, dintre care unul vrancean, au fost primiti de colectivul de conducere al inspectoratului, iar in cadrul sedintei festive, seful institutiei le-a urat succes in cariera si i-a asigurat de tot sprijinul de care vor avea nevoie pentru indeplinirea noilor atributii.

Cei 9 politisti, 2 ofiteri si 7 agenti, au fost repartizati sa-si desfasoare activitatea pe specializarile ordine publica, investigatii criminale si politie rutiera. Astfel, ofiterii au fost incadrati la Politia orasului Faurei – investigatii criminale si Sectia 2 Politie Rurala – ordine publica, iar agentii la Politia Municipiului – Birourile Ordine Publica si Rutier, la Politiile orasenesti Ianca, Insuratei si Faurei – ordine publica.

De asemenea, in sala a mai fost prezent un agent de politie, care isi va desfasura serviciul in cadrul Biroului Judetean de Politie Transporturi Braila.

In urmatoarele luni, care constituie perioada de proba, politistii se vor afla in responsabilitatea unui coleg cu experienta.

Comentarii